Санатсыз

Трансглютаминаза

Дайындалуы: 
1) Етті тазалаңыз
Дәнекер тінін, майын және басқа қажетсіз бөліктерін пышақпен алып тастаңыз. Етті салқын ұстау өте маңызды. , сондықтан кесілмеген бөліктерді тоңазытқышта сақтаған дұрыс.

2) Жұмыс орнын дайындаңыз
Үстелге пленканы жайып, оған етті салыңыз. Кейін етті пластикке орап қоясыз, сондықтан оны кеспеңіз.

3) Етті трансглютаминаза ұнтағымен себіңіз
Елек арқылы кейінірек бір-біріне қосылатын ет бөліктеріне біркелкі себіңіз.

4) Жұмсақ түйіршіктерді жинаңыз
Бөлшек бөліктерін бір-біріне салып, оларды тамақ пленкасымен ораңыз. Бұл кезеңде барлық ауаны шаңсорғышпен алып тастаған дұрыс, бірақ егер олай болмаса қолжетімді болса, carpaccio орау әдісін пайдаланыңыз

5) 24 сағат бойы тоңазытқышта сақтаңыз

6) Тамақ пісіріңіз және жеңіз!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *