Белоктар — 100г. Сары май — 50г. Ұн — 80г. Қызылша ұнтағы — 3г.
• Барлық ингредиенттерді блендерде тегіс қамыр алынғанша шайқаймыз. Біз оны чиптерге арналған қалыпқа таратып, артық бөлігін шпательмен алып тастаймыз. 150С 7-8 минут пісіріңіз. Қалыптан абайлап алыңыз, суытып, ұстаңыз. Силикагель қосылған ауа өткізбейтін контейнерде сақтаңыз.
• Кәстрөлде ксантаннан басқа барлық ингредиенттерді араластырыңыз және изомальт толығымен ерігенше араластыра отырып, қайнағанша қыздырыңыз. Біз блендерде тесуге кірісеміз және алынған шұңқырға ксантан құйамыз. Толық қосылғанша біз бұзамыз. Содан кейін ұсақ түйіршікті електен сүртіңіз. Сақтау үшін салқындатыңыз және шаңсорғышпен алыңыз.
• Салқындатылған қамырды шпательмен бұйра чиптерге арналған силикон қалыптарға таратамыз. 90C температурада шамамен бір сағат немесе толығымен дайын болғанша пісіріңіз.
MKshop сайтымыз қалай пайдаланылатынын жақсырақ түсіну үшін cookie файлдарын пайдаланады. Осы сайтты пайдалануды жалғастыра отырып, сіз cookie файлдарын пайдалануымызға келісесіз.